Αφυδάτωση

Κατά τη διάρκεια των καυτών ημερών, η αφυδάτωση μπορεί να μας “χτυπήσει” την πόρτα καθώς οργανισμός μας έχει ανάγκη από περισσότερα υγρά και υπάρχουν φορές που αγνοούμε αυτού του είδους την ανάγκη διότι απασχολούμαστε με άλλα πράγματα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η συγκεκριμένη συνθήκη μπορεί να μας προκαλέσει αλλαγή διάθεση, πονοκέφαλο και άλλα πράγματα τα οποία δε θέλουμε να έχουμε! Επομένως, πρέπει να ενυδατωνόμαστε σωστά και όλη την ημέρα!

Υπάρχουν κάποια συμπτώματα τα οποία “μαρτυρούν” πως η αφυδάτωση έχει αποφασίσει να μπει στη ζωή μας και είναι τα εξής:

#1.Η αναπνοή μας δεν είναι καθόλου ευχάριστη! Η έλλειψη υγρών στον οργανισμό μας μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστη αναπνοή καθώς δεν παράγεται αρκετό σάλιο και τα βακτήρια μπορεί να κάνουν πάρτι στο στόμα μας!

#2.Θολώνει το μυαλό μας και δεν μπορούμε να σκεφτούμε σωστά! Σε έρευνα που έχουν γίνει, έχει διαπιστωθεί πως η έλλειψη νερού μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολία της σκέψης και δεν μπορούμε να σκεφτούμε όπως σε άλλες περιπτώσεις!

#3.Αυξάνεται το αίσθημα της πείνας και νιώθουμε πως θέλουμε να καταναλώσουμε περισσότερες ποσότητες φαγητού γιατί το σώμα θέλει να καλύψει την ανάγκη του για ενυδάτωση!

Τσέκαρε και αυτά: