Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Μελίνα Μεταξά φαίνεται πως έχουν ένα “άτυπο beef” μεταξύ τους το οποίο επισημοποιείται πλέον. Και στο νέο trailer που κυκλοφόρησε ο ΣΚΑΙ ακούμε πολλά τα οποία θα προκαλέσουν ενδιαφέρον!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τη Μελίνα, κατά την επιστροφή τους στην καλύβα, δέχτηκε επίθεση από την παίκτρια και η Μαριαλένα αναφέρει στην προσωπική της συνέντευξη πως δεν έχει κανένα λόγο η συμπαίκτρια της να βρίσκεται στο spot του Νίκου Μπάρτζη.

“Δε θα σου πω εγώ τι θα κάνεις αλλά μνν μου υποτιμάς και τη νοημοσύνη μου γιατί εδώ πέρα δεν τρώμε κουτόχορτο” λέει η Μαριαλένα!

Η Κύπρια παίκτρια αναφέρει πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πειράχτηκε μέχρι και με το γεγονός πως την αποκάλεσε “ζευγάρι με τον Σάκη” και ξέσπασε σε κλάματα γιατί έχει κουραστεί ψυχολογικά.

Σε άλλα νέα, θα δούμε για μια ακόμη φορά τον Τάκη Καραγκούνια και τον Νίκο Μπάρτζη να κοντράρονται λίγο πριν τον αγώνα και στο συμβούλιο, θα μάθουν οι παίκτες ποιο θα είναι το πρόσωπο το οποίο θα αποχωρήσει μια και καλή από το Survivor All Star.

Τσέκαρε και αυτά: