Μαριλού Κοζάρη

Η Μαριλού Κοζάρη είναι μια νέα γυναίκα η οποία είδε το όνομα της να φιγουράρει τον τελευταίο καιρό στα sites και στα περιοδικά, καθώς ο Πάνος Μουζουράκης είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η σύντροφος του καλλιτέχνη είναι πολύ χαμηλών τόνων και δεν έχει σχέση με την showbiz καθώς διατηρεί φαρμακείο στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο τη συνδέει μια μακροχρόνια φιλία με την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου και οι δυο τους έχουν περάσει πολλές στιγμές μαζί.

Είναι 30 ετών και έχει καταφέρει να κάνει πολλά πράγματα στη ζωή της ενώ είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα η οποία δεν αρέσκεται στις υπερβολές και αγαπά τον μινιμαλισμό.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η Μαριλού Κοζάρη και ο Πάνος Μουζουράκης θα γίνουν γονείς καθώς είναι έγκυος η σύντροφος του! Κανένας από τους δυο δεν είχε επιβεβαιώσει τη σχέση τους, ωστόσο όταν έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη δεν μπορούσαν να κρυφτούν άλλο.

Η Μαριλού έκανε ένα μικρό pre-wedding πάρτι με τις κολλητές της και εκεί έδωσε το παρών η Κατερίνα Καινούργιου η οποία έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση όπου έγραψε:

“Δεν σ αγαπάω απλα …σε λατρεύω ! Εμείς οι δύο μεγαλώσαμε μαζί..παίξαμε μαζί, γελάσαμε μαζί, πληγωθήκαμε μαζί, κλάψαμε μαζί, ωριμάσαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί και θα γεράσουμε μαζί… Η φιλία θέλει πολύ τρέξιμο για να διατηρηθεί κι εμείς βγήκαμε παγκόσμιες πρωταθλήτριες… Μαζί σε ΟΛΑ . Με το καλό αγάπη μου”. 

 

Ο γάμος στην Αίγινα

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού αποφάσισαν προτού έρθει το μωρό τους στον κόσμο, να παντρευτούν και στο νησί της Αίγινας επέλεξαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο καλλιτέχνης και η σύντροφος του επέλεξαν καλούς φίλους και συγγενείς να δώσουν το παρών στην ιδιαίτερη ημέρα τους.

Ο Πάνος Μουζουράκης είχε κάνει και ιδιαίτερη αναφορά για τον γάμο του και είχε ζητήσει μια πολύ περίεργο τρόπο από τις εκπομπές να μην στείλουν συνεργεία στο νησί με σκοπό να καλύψουν το γεγονός.

Τσέκαρε και αυτά: