Κωνσταντίνος Μιραλλάης

Ο Κωνσταντίνος Μιραλλάης είναι ένα νέο αγόρι το οποίο άφησε για λίγο την “πορτοκαλί θεά” και την υποκριτική, προκειμένου να συμμετάσχει στο νέο ριάλιτι στρατηγικής του ΑΝΤ1 “Οι Προδότες“. Και είναι ένας πολύ ωραίος άνδρας ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να σχολιάζεται θετικά στα social media!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Γεννήθηκε στην Κύπρο και είναι ο γιος του γνωστός μπασκετμπολίστα Τάκη Μιραλλάη ο οποίος έχει λατρευτεί από μεγάλη μερίδα των φιλάθλων! Και ο Κωνσταντίνος αποφάσισε από μικρή ηλικία να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά του και ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ!

Ωστόσο, είναι ένα πολυδιάστατο αγόρι και έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική. Μια τέχνη η οποία του έχει κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και από ότι φαίνεται θέλει να την εξελίξει! Είναι επίσης ορκωτός λογιστής και από μικρός ήθελε να γίνει πιλότος! Και μπορεί να τα κάνει όλα και παράλληλα να εντυπωσιάζει στο Instagram με τις εικόνες του!

Δεν έχει κάνει κάποια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή στα social media και προς το παρών φαίνεται να είναι single! Ή μήπως όχι;

Το Instagram

Ο Κωνσταντίνος Μιραλλάης διαθέτει ένα πολύ ιδιαίτερο λογαριασμό στο Instagram και θυμίζει κατά πολύ τους instagrammers του εξωτερικού! Παραλίες, διακοπές, πόζες με ωραία outfits και στιγμές από την μπασκετική καριέρα! Αυτά θα δεις στον λογαριασμό του!

Οι Προδότες

Ο Κωνσταντίνος ήταν ένας από τους 22 παίκτες που μπήκαν στο ριάλιτι στρατηγικής με σκοπό να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο! Και όταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης του άγγιξε τον ώμο και η χαρά του ήταν μεγάλη!

Δεν αντέδρασε όταν τον ακούμπησε ο παρουσιαστής, αλλά όπως είπε από “μέσα” του έκαιγε από ενθουσιασμό!

Μαζί με τους άλλους δυο “Προδότες” αποφάσισαν να στήσουν τη δική τους στρατηγική και έχουμε πολλά να δούμε!

Τσέκαρε και αυτά: