Mazda

H Mazda είναι μια από τις πιο γνωστές ιαπωνικές εταιρείες αυτοκινήτων και κατά καιρούς γίνονται συζητήσεις γύρω από τα οχήματα που λανσάρει, καθώς έχουν ιδιαίτερο σχεδιασμό και πολλοί τα επιλέγουν γιατί είναι αξιόπιστα!

Η εταιρεία θέλει να επιστρέψει στην ιαπωνική παράδοση καθώς υπάρχουν τρόποι για να έρθει πιο κοντά στη φύση και παράλληλα να ενισχύσει περισσότερο όλα τα ιδιαίτερα πράγματα που έχει να δείξει η Ιαπωνία στον κόσμο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η χώρα έχει μεγάλη παράδοση στην υφαντουργία και ο σεβασμός στο παρελθόν και η αφοσίωση στην αριστεία είναι αυτά που τράβηξαν τη Mazda προς άλλες κατευθύνσεις που θα ενθουσιάσουν τον κόσμο.

Αυτά τα δυο χαρακτηριστικά ήταν αρκετά για να συνεργαστεί η εταιρία με την Suzusan, μια ιαπωνική εταιρεία υφασμάτων και σχεδιασμού. Οι δυο εταιρείες συζήτησαν για τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιήσουν από τη φύση και πως μπορούν να εμπνευστούν από αυτή.

Η παραγωγή διαφόρων υφασμάτων αφορά πολύ την εταιρεία καθώς μπορεί να ντύσει τα σαλόνια των οχημάτων της με υφάσματα τα οποία είναι φυσικά και παράλληλα πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι σκέψεις που κάνει η εταιρεία είναι πολλές και σίγουρα θα δούμε νέα πράγματα!

Tσέκαρε και αυτά: