Μέλισσες

Οι “Μέλισσες” είναι ένα από τα πιο αγαπητά συγκροτήματα της ελληνικής showbiz και όλοι θα ήθελαν να τους δουν να ανεβαίνουν στη σκηνή της Eurovision! Αλλά αυτό δε θα γίνει όπως όλα δείχνουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” συνάντησε το συγκρότημα λίγο πριν τη συναυλία τους και ρωτήθηκαν για την περίπτωση μιας εκπροσώπησης στην Eurovision! Και για τον Χρήστο Μάστορα και την παρέα του, τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα!

“Με την κατακραυγή που τρώνε οι καλλιτέχνες όταν γυρίζουν από την Eurovision, δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε, αλλά γουστάρουμε Eurovision για να είμαστε κι εμείς από αυτούς που κράζουν. Ούτε καν. Δεν το συζητώ”, είπε ο Χρήστος Μάστορας

Μάλιστα, οι Μέλισσες ρωτήθηκαν και για τη συμμετοχή του Βίκτωρας Βερνίκου στον φετινό διαγωνισμό και ο τραγουδιστής της μπάντας δήλωσε:

“Να το πω ότι αισθάνομαι πολύ άσχημα για τον πιτσιρικά που έχει φανταστική φωνή. Πολύ καλός καλλιτέχνης και κανονικά θα έπρεπε να τον υποδεχτούμε πίσω με μία αγκαλιά κι όχι τόσο αρνητικά”. 

Μετά από όσα ειπώθηκαν, θα πρέπει να ξεχάσουμε τη συμμετοχή του συγκροτήματος στον μεγάλο ευρωπαϊκό διαγωνισμό δυστυχώς!

Tσέκαρε και αυτά: