Μπρίτνεϊ Σπίαρς

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποφάσισε να διαψεύσει όλα τα δημοσιεύματα που θέλουν τον γάμο της να περνά μεγάλη κρίση και με ένα βίντεο στο Instagram όπου ανταλλάζει παθιασμένα φιλιά με τον σύζυγο της, Σαμ Ασγκάρι θέλει να δείξει σε όλον τον πλανήτη πως τα πράγματα μεταξύ τους είναι καλά.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα δημοσιεύμα το οποίο ήθελε την γνωστή τραγουδίστρια της ποπ να χτυπά τον σύζυγο τους και τον γάμο τους να διαλύεται. Πολλοί θαυμαστές εξέφρασαν για μια ακόμη φορά την ανησυχία τους προς την “πριγκίπισσα της ποπ” και εκείνη έσπευσε να κατευνάσει τις φήμες.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, τη βλέπουμε να φορά ένα λευκό σορτς, ένα κόκκινο crop top και να χοροπηδά σαν κοριτσάκι έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγο της. Σε κάποια στιγμή του βίντεο του πιάνει από το κεφάλι και αυτός από τη μέση και ανταλλάζουν φιλιά προσπαθώντας να αποδείξουν σε όλους πως τα πράγματα μεταξύ τους είναι καλά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη River Red (@britneyspears)

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγος της προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο πως ο γάμος τους είναι καλός και πως ο έρωτας τους κρατεί καλά!

Τσέκαρε και αυτά: