Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαίνεται πως κατηγορεί τα παιδιά της για τη “δημιουργία ιστοριών” μετά τις κατηγορίες για κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη. Και αποφάσισε να “σπάσει” τη σιωπή της στο Instagram!

H Daily Mail δημοσίευσε ένα άρθρο μέσω του οποίου ο πρώην σύζυγος της ποπ σταρ ανέφερε πως πρέπει να βρει βοήθεια γιατι θα είναι πολύ αργά για εκείνη καθώς βρίσκεται σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος!

Στη συνέντευξη του με τη Daphne Barak, ανάφερε πως ήταν τρομοκρατημένος με τν κατάσταση της τραγουδίστριας του “Toxic” και πως τα παιδιά τους αρνούνται να περάσουν χρόνο μαζί της γιατί έχουν δει ναρκωτικά να παραδίδονται στο σπίτι της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και φαίνεται πως κατηγορεί τα παιδιά της για ψέμματα!

“To γεγονός πως υπάρχουν άνθρωποι που ισχυρίζονται πράγματα τα οποία είναι αναληθή είναι θλιβερό. Υπάρχει περίπτωση να μην τα λένε καν αυτοί γιατί δεν βγάζει νόημα. Με τον Πρέστον να λέει “πρέπει να μας ακούσει πριν να είναι αργά”. Θυμάσαι κάθε φορά που ερχόσουν σπίτι μου και πήγαινες στο δωμάτιο και κλειδονόσουν; Δε σας έβλεπα ποτέ, Ο Τζέιντεν έπαιζε στο πιάνο και κάναμε μουσική μαζί. Αλλά την ημέρα που είπα πως θέλω να σας βλέπω περισσότερο, δε σας είδα ξανά! 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη River Red (@britneyspears)

Μου προκαλεί θλίψη γιατί προσπάθησα να κάνω ωραία πράγματα γαι εσάς και δεν ήταν ποτέ αρεκτά. Και εσείς επιλέγετε να πάτε πίσω από την πλάτη μου και να μιλήσετε για εμένα. Μου ραγίζει την καρδιά και τα νέα είναι χαμηλού επιπέδου. Πάντα ένιωθα πως τα μέσα μου έκαναν bullying.Eίναι θλιβερό γιατί όλοι κάθονται λες και είναι εντάξει να λένε τέτοιου είδους ψέμματα. Γιατί μου λένε πως πρέπει να καθίσω και να είμαι ανώτερη;  Όταν όλοι φτάνουν τόσο χαμηλά; Ελπίζω να είναι μόνο το μίσος των μέσων και πως ούτε ο Κέβιν ούτε ο Πρέστον είπαν αυτλα τα πράγματα! Όπως και να έχει θα είμαι εντάξει και θα δουλέψω για να χτυπήσω δυνατά”.

Τσέκαρε και αυτά: