Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ένα πρόσωπο το οποίο πάντα απασχολεί! Και από τότε που κατάφερε να κερδίσει την “ανεξαρτησία” της, επιδεικνύει μια πολύ περίεργη συμπεριφορά στα social media όπου χορεύει με ελάχιστα ρούχα, τα μάτια της είναι πάντα μουτζoυρωμένα (ακόμη δεν το καταλαβαίνουμε αυτό το “panda eyes”), και κάνει πράγματα τα οποία προκαλούν ανησυχία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η τραγουδίστρια “καταγράφει” την ελευθερία της με πολύ ιδιαίτερο τρόπο και οι θαυμαστές της έχουν εκφράσει πολλές φορές την ανησυχία τους. Αλλά εκείνη έκανε διάφορες αναρτήσεις όπου έλεγε πως απολαμβάνει τη ζωή της!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρίσκεται σε μια “επικίνδυνη κατάσταση” καθώς μέλη της οικογένεια της αναφέρουν πως λαμβάνει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Όπως αναφέρει η Ντάφνει Μπαράκ στο άρθρο της, έχοντας περάσει κάποιους μήνες με την οικογένεια της τραγουδίστριας, πιστεύει πως η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή!

“Φοβάμαι πως παίρνει μεθ – έχω προσευχηθεί για κάποιον να δημοσιοποιήσει την κατάσταση και πως θα ξυπνήσει”, είπε ο πρώην σύζυγος της, Κέβιν Φέντερλαιν. “Είναι τρομακτικό. Είναι η μητέρα των δυο αγοριών μου”.

Οι γιοι της, Τζέιντεν – 16 ετών – και Πρέστον – 17 ετών – αρνούνται να επισκεφτούν τη μέρα τους καθώς φέρεται να έχουν δει ναρκωτικά να παραδίδονται στο σπίτι της.

Η οικογένεια της είναι τρομοκρατημένη με τον πατέρα της, Τζέιμι να αναφέρει πως φοβάται πως θα έχει την ίδια κατάληξη με την τραγουδίστρια Amy Winehouse.

H ανησυχία γιγαντώνεται! Ωστόσο, όλα μέχρι στιγμής είναι δημοσιεύματα και απόψεις της οικογένειας, και δεν έχει γίνει κάτι “επίσημο”!

Τσέκαρε και αυτά: