Μπρους Γουίλις

Ο Μπρους Γουίλις έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και δε θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε ταινίες περιπέτειας καθώς διαγνώστηκε με μετοπωκροταφική άνοια και δε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης, ‘Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ παραχώρησε συνέντευξή στο CinemaBlend και μίλησε για τον ηθοποιό καθλως έχει συγκλονιστεί με τη διάγνωση του και με το γεγονός πως δε θα παίξει ξανά σε κάποια ταινία.

“Πιστεύω ότι είναι φανταστικός.Είναι …τεράστιος, τεράστιος σταρ. Και πιστεύω πως θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν μεγάλο, μεγάλο σταρ και έναν ευγενικό άνθρωπο”. 

Στη συνέχεια της συνέντευξης του είπε πως οι ήρωες της δράσης δεν αποσύρονται ποτέ πραγματικά!

“Καταλαβαίνω ότι υπό τις συνθήκες που επικρατούσαν, από άποψη υγείας δηλαδή, ότι έπρεπε να αποσυρθεί. Αλλά γενικά ξέρετε, ποτέ δεν αποσυρόμαστε πραγματικά. Οι ήρωες δράσης απλά φορτίζουν”. 

Ο Μπρους Γουίλις δεν ήθελε να συνεχίσει να ασχολείται με τον κινηματογράφο καθώς δεν του ήταν εύκολο και έχει αποσυρθεί σχεδόν από όλες τις επιχειρήσεις που έχει αφήνοντας τους ειδικούς να κάνουν τη δουλειά τους!

Η οικογένεια του παραμένει στο πλευρό του!

Τσέκαρε και αυτά: