Νόσος X

Η νόσος X φέρεται να είναι η νέα νόσος που θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει αρχίσει να κάνει συστάσεις σε όλες τις χώρες του κόσμου για να είναι προετοιμασμένες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Από ότι φαίνεται, ο κορονοϊός ήταν η “αρχή του κακού”, καθώς ο ΠΟΥ σε συνέδριο στη Γενεύη θα ενημερώσει για τη νέα νόσο που φέρει την ονομασία “νόσος Χ” – oνομάζεται έτσι διότι δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομερή στοιχεία – και θα προειδοποιήσει τις χώρες.

Η Ματίνα Παγώνη η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΙ δήλωσε πως ο κορονοϊός θεωρείται μια σχετικά ήπια νόσος συγκριτικά με το νέο εύρημα και πως είναι 50% με 70% πιο θανατηφόρα από την Covid.

Προς το παρών δεν έχουν γίνει καταγραφές κρουσμάτων σε άνθρωπο και ενδέχεται να έχει προέλθει από άγρια ζώα.

“H νόσος θα είναι προφανώς κάποιος ιός που μάλλον θα προέρχεται από ζώα και θα μεταδοθεί στον κόσμο. Ο covid κατά την εισήγηση του ΠΟΥ θεωρείται μια ήπια νόσος. Δε χρειάζεται πανικός. Χρειάζεται μια καλή ενημέρωση. Τα στοιχεία μέχρι τώρα από τους επιδημιολόγο δείχνουν πως θα είναι πιο θανατηφόρος”. 

Η Ματίνα Παγώνη δήλωσε πως πρέπει να επικρατήσει η ψυχραιμία και πως δεν πρέπει να αναστατωθεί ο κόσμος με τη νόσο X.

Έλεος πια με τους ιούς! Δε θα ηρεμήσουμε ποτέ;

Τσέκαρε και αυτά: