My Style Rocks

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο “My Style Rocks” καθώς δυο νέες παίκτριες μπαίνουν στο ριάλιτι μόδας και όλοι αναρωτιόμαστε που βρίσκεται η Βασιλικη Λιγνού, οεο; Και από ότι φαίνεται δε θα τη δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 25/4!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε για το επεισόδιο της Τρίτης 25/4 βλέπουμε όλα τα κορίτσια να είναι αναστατωμένα και όπως όλα δείχνουν οι εντάσεις στο πλατό θα είναι πολλές. Και λείπει η Βασιλική!

Δυο νέα πρόσωπα μπαίνουν στο παιχνίδι για να ανακατέψουν την “τράπουλα της μόδας” και προτού καλά-καλά καθίσουν στις καρέκλες τους θα γίνουν μάρτυρες νέες καταστάσεων αφού οι “παλιές”έχουν όρεξη για μάχη!

Στο trailer ακούγεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να λέει :”Τώρα που έφυγε η Βασιλική, έφτιαξες ένα καινούργιο σενάριο για να καθίσουμε να ασχολούμαστε;” αλλά κανείς δεν ξέρει σε ποια παίκτρια απευθύνεται!

Η λέξη “στιλίστας” πρωταγωνιστεί σε ένα ακόμη επεισόδιο τπυ “My Style Rocks” και περιμένουμε να δούμε όλα όσα θα γίνουν! Προβλέπεται “σκοτωμός” στο πλατό και σίγουρα θα έχουμε να σχολιάσουε πολλά!

Οι παίκτριες για μια ακόμη φορά θα ξεφύγουν και οι κριτές συνεχίζουν να κρατούν μια αυστηρή στάση απέναντι τους γιατί έχουν κουραστεί και εκείνοι!

Τσέκαρε και αυτά: