Πρωτομαγιά 2023

Πρωτομαγιά 2023: Πολλοί είναι οι προορισμοί στην Ελλάδα οι οποίοι θεωρούνται ιδανικοί για να περάσουμε ένα ήρεμο τριήμερο και αρκετοί πολίτες της Αθήνας και άλλων περιοχών της χώρας θα βρεθούν σε όμορφους προορισμούς για να διασκεδάσουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το Γύθειο θεωρείται ένας από τους top προορισμούς της Ελλάδας για την Πρωτομαγιά καθώς θυμίζει νησί και μπορεί κάποιος να μεταφερθεί πολύ εύκολα σε αυτό το μέρος με το αυτοκίνητο του, τη μηχανή του ή ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Πρόκειται για ένα πολύ ρομαντικό μέρος και δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που το επιλέγουν για να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές ενώ και οικογένειες πηγαίνουν να μείνουν σε κάποιο όμορφο κατάλυμα το οποίο κοιτάζει τη θάλασσα.

Στο Γύθειο θα απολαύσεις τις βόλτες σου στα μοναδικά σοκάκια και θα απολαύσει τις παραλίες που υπάρχουν, αφού είναι μαγικές.

Ένα από τα πράγματα που απολαμβάνουν όσοι επισκέπτονται αυτόν τον τόπο είναι η τοπική κουζίνα! Μην ξεχνάς πως στη Λακωνία ξέρουν από καλό φαγητό και τίποτα δε θα σε απογοητεύσει!

Για να ανακαλύψει κανείς τις ομορφιές του Γυθείου, θα πρέπει να το περπατήσει και να ανακαλύψει όλα όσα κρύβονται στα κτίρια που υπάρχουν στο μέρος. Αν βρεθείς στην περιοχή φρόντισε να επισκεφτείς το Αρχαίο Θέατρο. το Αρχαιολογικό μουσείο, τον οκτάγωνο Φάρο Κρανάη και το γραφικό λιμάνι κάτω στην πόλη.

Πρόκειται για μια πόλη η οποία διαθέτει νησιώτικο αέρα και σίγουρα θα σε ενθουσιάσει!

Αν έχεις σκοπό να φύγεις από την Αθήνα για να μεταβείς στο μέρος πρέπει να ξέρεις πως θα χρειαστείς 3 ώρες περίπου. Η διαδρομή σίγουρα θα σε αποζημιώσει καθώς είναι πολύ ξεκούραστη ενώ μπορείς να κάνεις και διάφορες εξορμήσεις τριγύρω όπως να επισκεφτείς τη Βαθεια, ένα μέρος πολύ ιδιαίτερο και λίγο τρομακτικό!

Τσέκαρε και αυτά: