Madonna

Στη ΜΕΘ γνωστού νοσοκομείου χρειάστηκε να μεταφερθεί η βασίλισσα της ποπ Madonna μετά από έντονα παράπονα πως δε νιώθει καθόλου καλά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τον μάνατζερ της, Guy Oseary, η τραγουδίστρια αναρρώνει μετά την περιπέτεια της υγείας της και μέσω του Instagram ανακοίνωσε τι της συνέβη!

“Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση. Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guy Oseary (@guyoseary)

Η Madonna βρισκόταν στην προετοιμασία της περιοδείας της η οποία θα ξεκινούσε τον επόμενο μήνα αλλά θα χρειαστεί να μείνει σπίτι και να αναρρώσει πλήρως για να μπορέσει να φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις της!

Η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να κάνει πολλά πράγματα για την περιοδεία της και φαίνεται πως ο οργανισμός της εξαντλήθηκε!

Οι θαυμαστές της δεν έχουν σταματήσει να της στέλνουν ευχές για γρήγορη ανάρρωση και η ίδια δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση προς το παρών στα social media καθώς θέλει να χαλαρώσει και να γίνει καλά!

Τσέκαρε και αυτά: