DIY διακόσμηση

Έχουμε λατρεία στη DIY διακόσμηση! Και πολλές φορές επιλέγουμε να καθίσουμε σπίτι μας και να βρούμε διάφορες ιδέες για να μπορέσουμε να ανανεώσουμε τους χώρους μας χωρίς να δαπανήσουμε πολλά χρήματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Άνοιξη είναι μια εποχή κατά την οποία τα περισσότερα λουλούδια ανθίζουν και τα επιλέγουμε για να δώσουμε στο σπίτι μας μια νότα χαράς και χρώματος! Ωστόσο, χρειαζόμαστε όμορφα βάζα για να μπορέσουμε να τα τοποθετήσουμε και σίγουρα δεν μπορούμε να αγοράζουμε διαρκώς νέα προϊόντα για να αλλάζουμε τη διακόσμηση μας.

Ένα κουτί Pringles είναι αρκετό για να δημιουργήσεις ένα βάζο το οποίο θα κρατήσει τα αγαπημένα σου λουλούδια και μπορείς να το διακοσμήσεις όπως εσύ θέλεις!

Στο βίντεο του καναλιού Mika Tika, βρήκαμε ένα πολύ ενδιαφέρον βίμτεο το οποίο συμβάλλει σημαντικά στη DIY διακόσμηση, όπως την έχουμε εμείς στο μυαλό μας, και ανακαλύψαμε τρεις διαφορετικούς τρόπους για να φτιάξουμε βάζα τα οποία μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να “φιλοξενήσουν” τα λουλούδα μας!

Αυτό που θα χρειαστείς σίγουρα είναι τα κουτιά από τα Pringles, κόλλα, σχοινί, εφημερίδες, και ένα ψαλίδι! Αν έχεις σκοπό να βάλεις φρέσκα λουλούδια, μπορείς να κολλήσεις μέσα στο κουτί ένα πλαστικό ποτήρι έτσι ώστε να ρίχνεις νερό!

Δοκίμασε τα!

Τσέκαρε και αυτά: