Netflix

Πολλοί είναι οι χρήστες του Netflix που τρομοκρατήθηκαν όταν παρακολούθησαν ένα θρίλερ “τεχνολογίας” και δεν είναι λίγοι εκείνοι που το περιγράφουν ως την πιο τρομακτική ταινία που έχουν δει ποτέ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

H ταινία “Unlocked” έκανε πολλούς χρήστες του Twitter να εκφράσουν τον τρόμο τους και το αγχος που είχαν κατά τη διάρκεια της και παρόλο που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, ο Απρίλιος ήταν ο μήνας τον οποίο επέλεξαν οι περισσότεροι να τη δουν.

Η Κορεάτικη ταινία παρουσιάζει τη ζωή μιας γυναίκας η οποία γίνεται άνω-κάτω όταν ένας επικίνδυνος άνδρας χρησιμοποιεί το παλιό της τηλέφωνο για να παρακολουθήσει κάθε κίνηση της.

Ο κόσμος τρομοκρατήθηκε με το γεγονός πως μπορεί κάποιος να βρει μια συσκευή τηλεφώνου και να παρακολουθεί τις κινήσεις που κάνει ο πρώην ιδιοκτήτης του με σκοπό να του προκαλέσει κακό.

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν την ταινία του Netflix λέγοντας πως το “αποτύπωμα” που αφήνουμε τόσο διαδικτυακά, όσο και με τις συσκευές μας μπορεί να είναι επικίνδυνο και σίγουρα δε θα ήθελαν να ζήσουν κάτι τέτοιο.

Ένας χρήστης σχολίασε λέγοντας, “Βλέποντας την ταινία, τρομοκρατήθηκα” ενώ ένας άλλος έγραψε : “Τo Unlocked είναι μια από τις πιο τρομακτικές ταινίες που έχω δει το τελευταίο διάστημα. Θέλω να πετάξω το κινητό μου στη θάλασσα”. 

Tσέκαρε και αυτά: