Βασιλική Λιγνού

Η Βασιλική Λιγνού είναι μια από τις πιο αντιδραστικές παίκτριες του “My Style Rocks” και έχει καταφέρει να αποκτήσει κοινό το οποίο τη στηρίζει. Όμως, υπάρχουν και εκείνοι που δεν αντέχουν να την ακούν να λέει την “αλήθεια” της στο ριάλιτι μόδας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας έχει πει πολλά κατά καιρούς και την έχουμε δει να φεύγει από το παιχνίδι και να επιστρέφει, να τα βάζει με τη Χριστιάννα Κατσιέρη και την Όλγα Κοτλιδά και να βγαίνει για ποτάρες με την Emilia Vodos.

Το Instagram είναι ένας “χώρος” τον οποία χρησιμοποιούν οι παίκτριες του “My Style Rocks” για να τοποθετηθούν για διάφορα πράγματα και η Βασιλική Λιγνού θέλησε να δώσει λίγο “τυράκι” στους followers και να τους προετοιμάσει για μια αποκάλυψη που έρχεται!

Xαρακτηριστικά ανέφερε σε story της :

“Έχετε κάνει τρελό χαμό από εχθές έτσι; Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας! Για τα υπόλοιπου με ρωτάτε μην περιμένετε να το κάνω αυτές τις ημέρες του Πάσχα. Έχουμε γύρισμα μπιφτέκας και διαφορά γυρίσματα. Θα τα πούμε μετά το Πάσχα που έρχεται η αποκάλυψη”.

Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας δεν είναι από τα άτομα που κρατούν τις σκέψεις τους για τον εαυτό τους, και θέλει να λέει όλα όσα βλέπει και πιστεύει πως είναι άδικα! Μην ξεχνάς πως έδωσε “στεγνά” την Όλγα Κοτλιδά όταν αποφάσισε να αλλάξει concept και δεν το είχε πει σε κανέναν!

Τσέκαρε και αυτά: