Νίκος Μπάρτζης

O Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να κάνει την “επίσημη ανάρτηση” στο Instagram μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star όπου νικητής στέφθηκε ο Σάκης Κατσούλης. 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να κερδίσει μεγάλη μερίδα του κόσμου που τον στήριξε στην προσπάθεια του να φτάσει στον μεγάλο τελικό! Και θέλησε να τους ευχαριστήσει όλους με μια ανάρτηση η οποία είναι πολύ γλυκιά και συγκινητική!

Στη λεζάντα του έγραψε:

“Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 2021 έκλεισε όμορφα. Ένα ταξίδι που δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε. Στην ζωή μου όμως,έχω μάθει να μην τα παρατάω ποτέ! Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να επιστρέψω και να βγω Νικήτης του All Star! Νικητής γιατί μέσα από όλα όσα περάσα, μπορεί να μην κατέκτησα το έπαθλο στο τέλος, αλλά κέρδισα την αγάπη σας. Μου δώσατε δύναμη και μου δείξατε ότι η αλήθεια και η ειλικρίνεια τελικά είναι αυτά που μετράνε στην ζωή! Η αγάπη του κόσμου είναι τελικά το μεγαλύτερο έπαθλο που μπορεί να κερδίσει κανείς σε αυτή την ζωή! Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου και να ξέρετε ότι το ταξίδι τώρα ξεκινάει!!!!”. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Bartzis (@nikos_bartzis)

Ο Νίκος Μπάρτζης θα κάνει τις διακοπές του τώρα και θα χαλαρώσει!

Τσέκαρε και αυτά:

Ο Παράδεισος των κυριών: Το νέο τρέιλερ

Παραλίες Εύβοια: Ένα μαγικό μέρος 2 ώρες από την Αθήνα