Πολεμίστρια Μοναχή

Σχεδόν έξι μήνες έχουν περάσει από την ανακοίνωση του Netflix που ανέφερε πως η η σειράς “Πολεμίστρια Μοναχή” δε θα συνεχιστεί και οι θαυμαστές της αγαπημένης Ava προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να την επαναφέρουν μέσω κάποιας άλλης πλατφόρμας!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H oμάδα που δημιούργησε τη σειρά βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους θαυμαστές μέσω των social media και αποκαλύπτουν περιεχόμενο που αφορά στην ιστορία που όλοι αγαπήσαμε καθώς είναι βαθιά συνωμοσιολογική και είχε τρομερό ενδιαφέρον.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο OCS Conclave 2023, ο David Hayter, ένας από τους δημιουργούς, αποκάλυψε πως η ιστορίας αγάπης μεταξύ της Ava και της Beatrice, ήταν γραμμένη στα κρυφά και δεν την είχαν αποκαλύψει στο Netflix.

“Θέλαμε να έχουμε ερωτικές ιστορίες. Και αφορούσαν τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε όλοι ως ανθρώπινα όντα. Και όταν νιώσαμε πως οι δυο ηρωίδες έρχονται κοντά, αποφασίσαμε πως έφτασε η στιγμή να προσεγγίσουμε κάτι διαφορετικό. Αλλά οι άνθρωποι στο Netflix ένιωσαν άβολα με ότι αφορούσε το σεξ σε όποιδήποτε επίπεδο και μας είπαν πως δε θα το κάνουμε. Και εγώ με τον Simon Barry είπαμε πως θα το κάνουμε”. 

Ο David συνέχισε λέγοντας: 

“Όταν διάβασε η Σάρα Γουόλκερ το σενάριο, μας ρώτησε αν θα κάνουμε τελικά την ερωτική ιστορία του Avatrice, της είπαμε πως δε θα το κάνουμε! Όμως, κάθε φορά που θα υπάρχουν αναφορές από τη μια προς την άλλη θα υπάρχουν υπονοούμενα για να μπορέσουμε να περάσουμε αυτό που θέλουμε”. 

Η πρώτη σεζόν της σειράς “Πολεμίστρια Μοναχή” έλαβε εξαιρετικές κριτικές και στη δεύτερη σεζόν αποκαλύφθηκε πως οι δυο φίλες είναι κάτι παραπάνω.

Παρόλο που η σειρά είναι μια από τις πιο επιτυχημένες της πλατφόρμας, κόπηκε! Ας ελπίσουμε πως κάποια στιγμή θα δούμε την τρίτη σεζόν!

Tσέκαρε και αυτά: