Οδηγίες ασφαλείας

Δεν είναι πολλοί αυτοί που δίνουν σημασία στις οδηγίες ασφαλείας των αεροσυνοδών στο αεροπλάνο λίγο πριν την απογείωση, όμως υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να αλλάξει τα πράγματα!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Πιτερ Ετσεβάρια είναι αεροσυνοδός στην εταιρεία Jet Blue Airways, και κάνει ολόκληρο show όταν εμφανίζεται στον διάδρομο του αεροπλάνου για να ενημερώσει τον κόσμο για τις εξόδους κινδύνου και το γιλέκο που πρέπει να φορέσουν σε περίπτωση που συμβεί κάτι “κακό”.

Ο αεροσυνοδός κάνει ένα ιδιαίτερο χορευτικό για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου και χρησιμοποιεί περίεργες εκφράσεις στο πρόσωπο για να δώσει ακόμη περισσότερη έμφαση σε τις οδηγίες ασφαλείας.

 

@juicephhh Fly Jet Blue also give this guy a raise #fyp #jetblue ♬ original sound – Joey

Επιβάτης που βρέθηκε σε πτήση της εταιρείας απαθανάτισε τις διασκεδαστικές στιγμές στο αεροπλάνο και ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok το οποίο έχει γίνει viral!

To βίντεο έχουν δει περισσότεροι από 2 εκατομμύρια άνθρωποι και πολλοί είναι αυτοί που τον αποκαλούν “υπάλληλο της δεκαετίας”.

Οι χρήστες έχουν παρακολουθήσει το βίντεο και πιστεύουν πως πρέπει να γίνει το πρόσωπο της εταιρείας και πως πρέπει να πάρει αύξηση!

Μήπως είναι ένας έξυπνος τρόπος για να δώσουν μεγαλύτερη σημασία οι επιβάτες;

Τσέκαρε και αυτά: