Twitter

Έναν νέο ανταγωνιστή του Twitter αποφάσισε να δημιουργήσει ο ιδρυτής της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ με τη βοήθεια του Instagram και αναμένεται να λανσάρει αυτή την εφαρμογή σύντομα.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η εφαρμογή πάνω στην οποία δουλεύει η Meta θα είναι ξεχωριστή από το Instagram, όμως θα μπορεί ο χρήστης να κάνει σύνδεση με τους λογαριασμούς του και να διατηρεί το verify που ενδεχομένως έχει αποκτήσει.

Oι χρήστες αυτής της εφαρμογής θα μπορούν να δημοσιεύουν κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο και διάφορους συνδέσμους και παράλληλα θα μπορούν να αναδημοσιεύουν περιεχόμενο άλλων χρηστών.

Η εταιρεία του Μάρκ Ζούκερμπεργκ έχει ήδη κάνει τις πρώτες δοκιμές με γνωστούς influencers και προσπαθεί να πείσει πρακτορεία που μανατζάρουν celebrities να το δοκιμάσουν για να δουν αν τελικά τους αρέσει!

Είναι μια τέλεια ευκαιρία για τη Meta να λανσάρει το νέο social media app καθώς το Twitter δεν είναι στα καλύτερα του και ίσως καταφέρει να “τραβήξει” followers από το μέσο που αγόρασε ο Ελον Μάσκ.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να γνωρίσουμε αυτή την νέα εφαρμογή η οποία ίσως καταφέρει να ¨χτυπήσει” στα ίσια τον Έλον Μασκ ο οποίος συνεχίζει να κάνει πράγματα τα οποία δυσαρεστούν τους χρήστες.

Τσέκαρε και αυτά: