Παναγιώτης Βασιλάκος

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μας συστήθηκε μέσω του Nomads και έπειτα αποφάσισε να αναλάβει το δυσκολο task του πρώτου Έλληνα Bachelor ο οποίος αναζητούσε την αληθινή αγάπη ανάμεσα σε 21 κορίτσια τα οποία τον κοιτούσαν και έλιωνα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο πρώην Bachelor, επιχειρηματίας και wannabe παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή “ΜΟΡΝΙ Κρουστάλλη” και μίλησε για τις σχέσεις τους, για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τα πράγματα και για τους εξωγήινους! Βεβαίως και έχει άποψη το ψηλό, μελαχρινό αγόρι!

Στο παρελθόν είχε σχέση με μια κοπέλα η οποία ήρθε κοντά με κάτι ανεξήγητο και φαίνεται πως ήταν αρκετό για να τον πείσει πως δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον γαλαξία.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δήλωσε χαρακτηριστικά :

“Εγώ πιστεύω σε εξωγήινους. Μια πρώην σχέση μου, τα είχα με μια κοπέλα από την Τσεχία τότε, κάποια στιγμή έτσι όπως περπάταγαν στον δρόμο, ήρθε πάρα πολύ κοντά τους κάτι πολύ ανεξήγητο. Τώρα, να μου λένε ψέματα ο πατέρας και η μητέρα της που είναι σοβαροί άνθρωποι, δε νομίζω”.

Έτσι, λοιπόν προστέθηκε στη λίστα με τους ανθρώπους που πιστεύουν πως δεν είμαστε μόνοι μας μετά από όσα του είπαν ενώ είχε σχέση!

Τσέκαρε και αυτά :

Βρετανικά Βραβεία Μόδας 2022 : Οι λαμπερές εμφανίσεις

Συμβουλές για σχέσεις : Τι λέει μια πρώην match maker