Θανάσης Βασιλόπουλος

Ο πάντα ανατρεπτικός και ξεχωριστός κλαρινετίστας, αγαπημένος του κοινού Θανάσης Βασιλόπουλος κυκλοφορεί το νέο του μαγευτικό single με τίτλο “REFUGEES” μέσω της Panik Records. Μία υπέροχη μελωδία που συνέθεσε ο ίδιος “εμπνευσμένος” από κάθε “μορφή προσφυγιάς” στο σύγχρονο κόσμο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Για το τελικό αποτέλεσμα που θα ακούσετε σε όλες τις Digital πλατφόρμες, συνεργάστηκε με τον Μάριο Χαβιαρά (Dreamers Inc) και τον Μανώλη Καραντίνη.

Ο Μάριος Χαβιαράς (Dreamers Inc) για χρόνια resident Dj στα Buddha bar ανά τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια παίζει resident dj στο Buddha bar του Dubai. Ο Θανάσης συναντήθηκε μαζί του για πρώτη φορά στο Buddha bar στο Abaton island στην Κρήτη, όπου έπαιξαν μαζί. Η πρώτη τους συνεργασία ήρθε με την διασκευή του παραδοσιακού “Sala – Sala” και λίγο αργότερα με το επίσης παραδοσιακό “Στο ‘πα και στο ξαναλέω”.

Ο Μανώλης Καραντίνης, είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς και αδερφικός φίλος του Θανάση. Έχουν συναντηθεί για χρόνια επί σκηνής, αλλά και σε πολλά τηλεοπτικά αφιερώματα. Τρέφουν μεγάλη αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και ο Θανάσης ήθελε πολύ να συνεργαστούν σε ένα single. Η πρόσκληση έγινε με το “Refugees” και ο Μανώλης δέχτηκε να συμμετάσχει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Για το φετινό καλοκαίρι, ο Θανάσης Βασιλόπουλος με τη μπάντα του που αποτελείται από υπέροχους μουσικούς, θα κάνουν για ακόμη μια φορά μια μεγάλη “βόλτα στην Ελλάδα” σε πόλεις και νησιά, που θα γεμίσει το φετινό μας καλοκαίρι με μουσική!

Τσέκαρε και αυτά: