Παραλίες Κρήτη

Παραλίες Κρήτη: Ένα από τα πιο πολυφωτογραφιμένα μέρη στο ευλογημένο νησί της Ελλάδας που θα μπορούσε να είναι ανεξάρτητο κρατίδιο, είναι ο Μπάλος και αν δεν έχεις επισκεφτείς το συγκεκριμένο μέρος, στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Βορειοδυτικά των Χανίων (είναι περίπου 56χλμ) και της Κισσάμου, ξεδιπλώνεται μια πανέμορφη λιμνοθάλασσα η οποία διαθέτει μια αμμώδη παραλία. Εκεί σχηματίζεται η χερσόνησος της Γραμβούσας και το ακρωτήριο Τηγάνι.

Ο Μπάλος είναι ένα μέρος το οποίο επιλέγουν όλοι οι τουρίστες να βρεθούν γιατί έχει γαλαζοπράσινα νερά, εξωτικό τοπίο και άγρια ομορφιά!

Η θάλασσα στο συγκεκριμένο σημείο είναι ρηχή και πολλοί τη χαρακτηρίζουν ως ζεστή! Σε πολλά σημεία η άμμος έχει ροζ χρώμα εξαιτίας των ροζ κοραλλιών που έχει ξεβράσει η θάλασσα.

Η περιοχή είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα προστασίας Natura καθώς υπάρχουν σπάνια είδη πανίδας και χλωρίδας. Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους κάποιες πρόχειρες ομπρέλες και ξαπλώστρες αλλά έχει ζητηθεί να απομακρυνθούν διότι πρέπει να διατηρηθεί το τοπίο ακέραιο!

Η ομάδα του Point of View δημοσίευσε στο YouTube ένα μοανδικό βίντεο που μας δείχνει πως είναι η παραλία από ψηλά και οι εικόνες είναι μαγευτικές!

Υπέροχο!

Τσέκαρε και αυτά: