Βλάντιμιρ Πούτιν

O πολεμοχαρής πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, είναι από τα πρόσωπα που πάντα απασχολούν για ποικίλους λόγους! Και αυτή τη φορά επιλέχθηκε από χρήστες της πλατφόρμας MidJourney για να μεταμορφωθεί σε… αρσενική Barbie!

O 70χρονος άνδρας ο οποίος δεν λέει να σταματήσει μια για πάντα τον πόλεμο που έχει ανοίξει με την Ουκρανία, φαίνεται σε φωτογραφίες να φορά ροζ ρούχα και η τεχνητή νοημοσύνη μας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως όλα είναι πιθανά! Αρκεί να υπάρχει φαντασία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τη Daily Star ο χρήστης AEH1991 έχει μεταμορφώσει τον Βλάντιμιρ Πούτιν στον μεγαλύτερο φαν της Barbie και τον βλέπουμε να φορά ένα ροζ κοστούμι, ροζ γούνα, κοντό ροζ σορτσάκι και άλλα πολλά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Star (@dailystar)

Σε άλλες φωτογραφίες βλέπουμε το ομοίωμα του Ρώσου προέδρου να ποζάρει με ένα γυαλιστερό πουκάμισο συνδυασμένο με ένα ίδιο παντελόνι και ποζάρει στο δάσος!

Παρά το γεγονός πως οι φωτογραφίες έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, φαίνονται πολύ αληθινές και ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί με όσα βλέπει γιατί οι περισσότεροι τον έχουν άχτι με το γεγονός πως ξεκίνησε έναν πόλεμο που δεν έχει σκοπό να τερματίσει αν δεν έχει απόλυτη κυριαρχία!

Tσέκαρε και αυτά: