Πάσχα 2023

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα 2023 η αγαπημένη τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου και βγήκε μια τσάρκα με τη μανούλα της για να περάσουν όμορφες στιγμές μαζί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, Σοφία και όποτε βρίσκει χρόνο “ανεβαίνει” στην πόλη της για να την επισκεφτεί και να κάνουν διάφορα πράγματα μαζί! Είναι, εξάλλου μια πολύ δεμένη οικογένεια και θέλουν να έχουν πολύ στενές επαφές.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου βγήκε τσάρκα με τη μητέρα της στην πόλη και καθώς οδηγούσε έβαλε ένα βίντεο όπου μας στέλνει τις ευχές της.

“Η μαμά μου, Σοφία Θεοδωρίδου. Καλή μας Ανάσταση”, έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτηση της!

Πολλοί Έλληνες ceebrities έχουν επιλέξει να στείλουν τις ευχές τους μέσω Instagram και να δείξουν στον κόσμο που τους ακολουθεί, τα μέρη που έχουν επιλέξει για να περάσουν τις γιορτές!

Το Instagram έχει ήδη αρχίσει να γεμίζει με φωτογραφίες και βίντεο από τους celebrities αλλά και από τον κόσμο που που δεν ασχολείται με τη showbiz καθώς είναι η πρώτη χρονιά μετά την Covid 19 που μπορούμε να πάμε παντού χωρίς περιορισμούς και να περάσουμε τέλεια!

Tσέκαρε και αυτά: