Συμβουλές διακόσμησης

Συμβουλές διακόσμησης : Το σαλόνι μας είναι ένας χώρος στον οποίο αράζουμε μετά από μια κουραστική μέρα, υποδεχόμαστε τους φίλους μας, παίζουμε με τα παιδιά μας, χαλαρώνουμε μόνοι μας κοιτώντας τον τοίχο και γενικά είναι ένα σημείο του σπιτιού στο οποίο πρέπει να δίνουμε προσοχή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το σαλόνι μας πρέπει να είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε όταν μπαίνουμε να χαλαρώνουμε αμέσως και για αυτό το λόγο πρέπει να επιλέγουμε τα neutral χρώματα έτσι ώστε να μπορούμε να παίξουμε με πιο τσαχπίνικα χρώματα στα διακοσμητικά.

Συμβουλές διακόσμησης – Ωστόσο, υπάρχει ένα αντικείμενο το οποίο πρέπει να υπάρχει σε όλα τα σαλόνια και δεν είναι άλλο από έναν μεγάλο πίνακα ο οποίος θα δώσει άλλο ύφος στο χώρο μας!

Μπορεί να είναι ένας ποπ Αρτ πίνακας ο οποίος να είναι γεμάτος χρώμα, ένας πίνακας ο οποίος να δείχνει εικόνες της φύσης ή ένας πίνακας ο οποίος να παρουσιάζει μια πιο βιομηχανική αναπαράσταση.

Θα πρέπει να ταιριάζει στο ύφος του σαλονιού σου και να μην είναι κάτι το οποίο προκαλεί σύγχυση στο μάτι γιατί ο σκοπός δεν είναι να εκνευριστείς!

EXTRA TIP : Μπορείς να δημιουργήσες ένα πίνακα με φωτογραφίες όπου ποζάρεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή να βάλεις κάποιο πόστερ από την αγαπημένη σου ταινία!

Τσέκαρε και αυτά: