Σχέσεις

Σχέσεις: Το όνειρο που έχουμε όλοι για να βρούμε κάποιοι στιγμή εκείνον το πρόσωπο που θα μπορούμε να αποκαλούμε “ο άνθρωπος μας” δε θα σβήσει ποτέ! Ωστόσο, θα πρέπει να περάσουμε από κάποια στάδια στον έρωτα μέχρι να έρθει αυτός που περιμένουμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Δε θα ήταν τέλειο να γνωρίσουμε επιτέλους κάποιον ο οποίος θα κάνει την καρδιά μας να “λιώνει” για όλους τους σωστούς λόγους; Όχι, θα σου πει η ζωή γιατί πρέπει να περάσεις πρώτα από κάποια στάδια!

Η σκληρή πραγματικότητα μας λέει πως δεν υπάρχουν “αδερφές ψυχές” γιατί συμβιβαζόμαστε! Βιώνουμε απανωτές στιγμές όπου η καρδιά μας ραγίζει και δεχόμαστε μια αγάπη η οποία είναι μέτρια ενώ θα πρέπει να αναλογιστούμε τι έχουμε περάσει και να τα πούμε με την πάρτη μας για τα “θέλω” μας.

Για αυτό πρέπει να καθίσουμε κάποια στιγμή κάτω και να αναγνωρίσουμε τους τρεις έρωτες που πέρασαν και να πάρουμε μια ανάσα… για να πούμε “και τώρα πάμε να βρούμε τον άνθρωπο μας!

Ποιοι είναι όμως αυτοί οι έρωτες που έγιναν σχέσεις και κάποια στιγμή τους αποχαιρετίσαμε;

#1.Ο πρώτος σου έρωτας 

Είναι αυτός ο έρωτας που ήρθε στη ζωή σου σε μικρή ηλικία, πίστευες πως θα είστε για πάντα μαζί και η ζωή σου απέδειξε πως η φάση δεν τσουλάει έτσι! Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ένα πρόσωπο γνώρισαν, με ένα πρόσωπο έμειναν για πάντα! Αλλά είναι σπάνιες περιπτώσεις!

#2.Ο έρωτας του συμβιβασμού 

Είναι η φάση όπου θέλεις απλά να νιώσεις προστασία, αγάπη και να έχεις στο πλευρό σου έναν άνθρωπο ο οποίος σε κοιτάζει μέσα στα μάτια και λιώνει! Αλλά αυτό δεν ισχύει για εσένα! Κάνεις υπομονή μέχρι να πάρεις αυτό που θέλεις και έπειτα αποχωρείς!

#3.Ο τοξικός έρωτας 

Είναι αυτός ο έρωτας ο οποίος σε παιδεύει και κάθεσαι! Δεν μπορείς να αντέξεις μακριά σου, όμως ξέρεις πως σου κάνει κακό! Σε φτύνει, κολλάς! Όλες οι ανασφάλειες σου βγαίνουν στην επιφάνεια και εσύ εκεί!

Αυτά είναι κάποια στάδια τα οποία περνάς! Μόλις τα συνειδητοποιήσεις, τότε θα αράξεις και ο άνθρωπος σου θα έρθει! Απλά πρέπει να τα βρεις με εσένα!

Τσέκαρε και αυτά: