Πέτρος Κουϊούρης

O Πέτρος Κουϊούρης είναι Έλληνας φωτογράφος ο οποίος έχει καταφέρει να διαπρέψει στο εξωτερικό και έχει φωτογραφίσει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μόδας. Έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες και αναμένεται να ακουστεί ακόμη πιο δυνατά το όνομα του τα επόμενα χρόνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Kouiouris (@petros_koy)

Είναι ένας νέος άνδρας, πολύ ωραίος και η καλαισθησία αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ζωής του. Του αρέσει να απαθανατίζει ότι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι εικόνες που δημιουργεί θα μπορούσαν κάλλιστα να κρεμαστούν ως πίνακες στους τοίχους ενός μινιμαλιστικού σπιτιού.

Πέτρος Κουϊούρης – Βιογραφικό, Instagram, oι μεγάλες συνεργασίες, η κολύμβηση και η Μύκονος

O φωτογράφος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα! Από μικρή ηλικία είχε αναπτύξει έντονο το ενδιαφέρον προς τη φωτογραφία και την τέχνη γενικότερα! Δούλεψε στη Μύκονο ως barman και όταν του δόθηκε η ευκαιρία να βρεθεί στην Νέα Υόρκη, την άπραξε καθώς ήθελε να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

Το 2017 ξεκίνησε το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη και από τότε η πορεία του στον κόσμο της μόδας είναι μόνο ανοδική!

Σε νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με την κολύμβηση και ο αθλητισμός είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του!

Οι μεγάλες συνεργασίες

Ο Πέτρος μπορεί να είναι ένας νέος άνθρωπος, όμως έχει πετύχει σημαντικά πράγματα αφού δεν άφησε τίποτα στην τύχη του και προσπάθησε να διεκδικήσει όλα όσα πιστεύει πως του αξίζουν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @petros_koy2


Με τον φωτογραφικό φακό του έχει απαθανατίσει την Bella Hadid, την Κόκο Ρότσα – διεθνούς φήμης μοντέλο γνωστό για τις πόζες του – και τον τραγουδιστή, Ζέιν Μαλίκ ο οποίος ήταν μέλος των One Direction.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα περιοδικά μόδας όπως είναι :

    • Harpers Bazaar Βραζιλίας
    • Vogue Αμερικής
    • Attitude
    • Paper

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Kouiouris (@petros_koy)


Μια πολύ σημαντική στιγμή για εκείνον ήταν όταν προσκλήθηκε από το Fashion Institute of Technology που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να μιλήσει ως φωτογράφος μόδας στους μαθητές.

Το Instagram

Ο Πέτρος Κουϊούρης διαθέτει δυο λογαριασμούς στο Instagram! Ο ένας είναι προσωπικός κα σε αυτόν θα δεις εικόνες από διάφορα μέρη στον κόσμο ενώ ο άλλος είναι ο επαγγελματικός όπου και παρουσιάζει τις fashion φωτογραφίσεις του.

Τσέκαρε και αυτά: