Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μια από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz και έχει καταφέρει πολλές φορές να απασχολήσει με τα ιδιαίτερα looks τα οποία κάνει στα μαλλιά της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H γνωστή ηθοποιός που έχει γίνει πολύ αγαπητή στο Instagram επέλεξε να κάνει μια ακόμη αλλαγή στην κεφαλή της και σε story το οποίο ανάρτησε τη βλέπουμε να ποζάρει με ράστα μαλλιά τα οποία – για κόποιον μυστήριο λόγο – της ταιριάζουν πολύ.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να είχε υιοθετήσει ένα κοντοκουρεμένο look στα μαλλιά, όμως ήρθε η ώρα να κάνει μια αλλαγή και να δώσει στην εμφάνιση τη μια διαφορετική εκδοχή στο hairstyling!

Το συγκεκριμένο hairstyle που επέλεξε θυμίζει πολύ αυτό που έκανε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Βασάλος και έχει “άρωμα” Αγίου Δομίνικου! Είναι άκρως καλοκαιρινό και πρέπει να διαθέτεις συγκεκριμένο στιλ για να μπορέσεις να το κάνεις! Δηλαδή αν είσαι δικηγόρος και έχεις δικαστήριο, δεν ξέρουμε κατά πόσο θα μπορέσεις να πας στη δίκη γιατί ίσως σε κοιτάξουμε λοξά (σε τέτοιο κόσμο ζούμε δυστυχώς).

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μια γυναίκα που δε φοβάται τις αλλαγές και μας αρέσει η τόλμη της!

Τσέκαρε και αυτά: