Porsche

H Porsche αποφάσισε να γίνει η πρώτη εταιρεία που ενσωματώνει λειτουργίες οχημάτων μέσω του Apple Car Play και ένας χρήστης θα μπορεί να ανάβει τον κλιματισμό, να ρυθμίζει τα φώτα της καμπίνας και να ρυθμίζει το σύστημα πλοήγησης από το κινητό του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το πρώτο μοντέλο μέσω του οποίου θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας οδηγός τις συγκεκριμένες λειτουργίες είναι το τελευταίο μοντέλο της Cayenne και στη συνέχεια θα ενσωματωθούν και στα άλλα μοντέλα.

Για μια δεκαετία περίπου το Apple CarPlay, είναι ένα γνωστό χαρακτηριστικό σε πολλά οχήματα και μπορεί κάποιος να δέχεται κλήσεις, να ακούει podcasts και μουσική και να ακολουθήσει το σύστημα πλοήγησης μέσω κινητού.

Ωστόσο, βασικές λειτουργίες του οχήματος δεν υπήρχαν μέχρι στιγμής και η Porsche επέλεξε να κάνει την πρώτη κίνηση και να γίνει η εταιρεία όπου οι οδηγοί θα έχουν extra λειτουργίες.

Η Apple είχε δώσει τα πρώτα δείγματα πως θα επεκτείνει το πρόγραμμα της στο Worldwide Developers Conference τον Ιούνιο του 2022 και από ότι φαίνεται έχουμε εξελίξεις που θα λύσουν τα χέρια των οδηγών!

Σίγουρα θα δημιουργήσει μεγάλες ευκολίες και ο οδηγός θα πρέπει να έχει στο κινητό του εγκατεστημένη την ειδική εφαρμογή της εταιρείας!

Τσέκαρε και αυτά: