Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο άνθρωπος που κατέκτησε το μεγάλο έπαθλο του Survivor All Star σήκωσε το μεγάλο τρόπαιο στο Γαλάτσι έχοντας στο πλευρό τους την σύντροφο του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την οικογένεια του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και να σηκώσει την κούπα! Πλέον έχει επιστρέψει στο Περιστέρι και στις επιχειρήσεις του προσπαθώντας να βρει τα πατήματα του.

Ο Σάκης Κατσούλης αποφάσισε να κάνει την επίσημη ανάρτηση του στο Instagram ποστάροντας μια σειρά από φωτογραφίες όπου ποζάρει με το έπαθλο, δίνει ένα φιλί στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και μια στιγμή του από το παιχνίδι!

“Σας ευχαριστώ απ’τα βάθη της καρδιάς μου! Τελικός κριτής μας είναι ο κόσμος!! Εσείς.. Χωρίς εσάς ποτέ δεν θα είχα κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα. Σας χρωστάω τα πάντα”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Την ανάρτηση σχολίασαν κάποιοι παίκτες που συμμετείχαν στο ίδιο παιχνίδι όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Σπύρος Μαρτίκας! 

Μάλιστα, ο Βασάλος με χιουμοριστική διάθεση του έγραψε:

“Εσύ το πήρες τελικά;” και τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν πολλά και διάφορα, αφού δεν χάρηκαν όλοι με την νίκη που πέτυχε!

Τσέκαρε και αυτά: