Πρίγκιπας Γουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φαίνεται πως δεν υπολογίζει οικογένειες και στέμματα όταν πρόκειται για τις χρηματικές απολαβές που μπορεί να έχει!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο πρίγκιπας της Ουαλίας ζητά από τον βασιλιά να πληρώνει για την παραμονή του στην εξοχική κατοικία που υπάρχει στην Ουαλία και θα πρέπει να πάρει όλα τα αντικείμενα που έχει αφήσει πίσω.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο βασιλιάς φαίνεται πως έχει παρεξηγηθεί από την στάση του γιου του καθώς δεν περίμενε πως θα του ζητήσει χρήματα για να επισκεφτεί το μέρος που αγόρασε το 2007 για 1.2 εκατομμύρια λίρες.

Το οίκημα Llwynywermod, το οποίο βρίσκεται στο Brecon Beacons National Park δόθηκε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ όταν ανέλαβε τον ρόλο του πρίγκιπα της Ουαλίας, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Κάρολος περνούσε μια με δυο εβδομάδες στην εξοχική κατοικία κάθε καλοκαίρι, όμως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν του έχει “ανανεώσει το ενοικιαστήριο” και από ότι φαίνεται θα πρέπει να πληρώσει!

Μετά τον Σεπτέμβριο, θα είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση για όποιον ενδιαφέρεται και η απογοήτευση του βασιλιά είναι μεγάλη καθώς ήθελε πολύ να πάει για να ξεκουραστεί μαζί με τη βασιλική σύζυγο.

Τσέκαρε και αυτά: