Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποφάσισαν να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα εκτός συνόρων και άφησαν για λίγο την Ελλάδα, αλλά δεν αποκάλυψαν στα social media τον προορισμό που επέλεξαν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Κατερίνα”, το ζευγάρι επέλεξε να ταξιδέψει στην Τοσκάνη για να έχει λίγες στιγμές μακριά από τα φώτα της ελληνικής δημοσιότητας και η κάμερα τους πέτυχε στο αεροδρόμιο καθώς επέστρεφαν από τον προορισμό τους.

Η Δέσποινα Βανδή αρκέστηκε σε μια πολύ απλή ανάρτηση την ημέρα του Πάσχα, χωρίς να γνωστοποιεί τον προορισμό στον οποίο βρίσκεται με τον σύντροφο της αλλά οι δαιμόνιι δημοσιογράφοι τα βρήκαν όλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Οι δυο τους μπορεί να αγαπούν τα ήθη και τα έθιμα που έχει το ελληνικό Πάσχα, ωστόσο άδραξαν την ευκαιρία – καθώς δεν είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις – και πήγαν στην Τοσκάνη.

Η Τοσκάνη είναι μια περιοχή στην Ιταλία η οποία διαθέτει απίστευτες ομορφιές, καταπράσινα τοπία και χωριά τα οποία μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή. Πολλά είναι τα ζευγάρια που επιλέγουν τον συγκεκριμένο προορισμό με σκοπό να κάνουν ταξίδι του μέλιτος ή απλά για να απολαύσουν τον έρωτα τους μακριά από όλους και από όλα.

Τσέκαρε και αυτά: