Πρώτο ραντεβού

Αν γνωρίσατε κάποιος και σας ζήτησε να βγείτε πρώτο ραντεβού, ίσως να έκανε το άγχος την εμφάνισή του για το πώς να συμπεριφερθείτε και το τι να βάλετε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Πρώτο και κύριο, όσο κλισέ και αν ακούγεται, από το πρώτο ραντεβού πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι “χρυσοί” κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις.

Πείτε τη γνώμη σας

Για πολλούς είναι ενοχλητικό κάποιος που λέει σε όλα “ναι”, οπότε αν απλώς συμφωνείς με αυτό που λέει ο απέναντί σου χωρίς να έχεις άποψη μπορεί να σε κάνει να φανείς βαρετό. Για παράδειγμα, αν σου πει να πάτε για σούσι κι εσύ δεν τρως ψάρι, να το πεις και να προτείνεις άλλο μέρος.

Επέλεξε την άνεση

Στο πρώτο ραντεβού είναι πάντα δύσκολη η επιλογή σχετικά με το τι να φορέσεις, γι’ αυτό καλό είναι να επιλέξεις να είναι άνετα, καθώς αν δεν νιώθεις άνετα με τα ρούχα σου δεν θα νιώσεις γενικά.

Μην αργήσεις

Κανόνισε τον χρόνο σου έτσι ώστε να μην αργοπορήσεις, καθώς δείχνει ότι δεν σέβεσαι τον άλλο. Απλά σκέψου ότι αν αργούσε το άτομο που θα έβγαινες θα εκνευριζόσουν.

Μην πιείτε παραπάνω από όσο αντέχετε

Καλό είναι να ξέρεις μέχρι πού μπορείς να φτάσεις και να μην ξεπεράσεις τα όρια, έτσι ώστε να μην σε κουβαλάνε σπίτι. Σίγουρα την επόμενη μέρα θα το έχετε μετανιώσει.

Μην ασχολείστε με το κινητό σας

Καλό είναι να το αφήσετε στην άκρη, καθώς είναι αγένεια να προσπαθείς να συνομιλήσεις με ένα άτομο που κοιτάζει συνεχώς την οθόνη.
Προσφερθείτε να πληρώσετε

Όταν έρθει ο λογαριασμός καλό είναι να τον πιάσετε και να προσφερθείτε να πληρώσετε, είτε να χωρίσετε τον λογαριασμό στα δύο, καθώς δείχνει σεβασμό.

Να δείξετε τη θετική σας πλευρά

Ακόμα και αν η μέρα στη δουλειά ήταν χάλια, ή αν το σέρβις είναι αγενές, εσείς καλό είναι να κρατήσετε θετική πλευρά.

Τσέκαρε και αυτό:

Μέγκαν Μαρκλ: Ότι “χρησιμοποιεί” τον πρίγκιπα Χάρι αναφέρουν

Σκύλος κατεβαίνει τις σκάλες σαν λαγουδάκι