Πρωτομαγιά 2023

Η Πρωτομαγιά 2023 είναι μια ιδανική μέρα για να μπορέσεις να κάνεις αυτή την πολυπόθητη μονοήμερη που θέλεις με τους φίλους για να χαλαρώσετε λιγάκι και να ξεφύγετε από την πρωτεύουσα ή οποία άλλη περιοχή ζείτε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μια περιοχή που σίγουρα αξίζει την προσοχή σου, και θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις έστω και μια μονοήμερη, είναι η Κρύα Λιβαδειάς. Εάν είσαι από τα πλάσματα που αγαπούν τα τρεχούμενα νερά, τους καταρράκτες και γενικότερα τη φύση, τότε είναι το μέρος στο οποίο πρέπει να βρεθείς ASAP!

Ο πανέμορφος τόπος βρίσκεται στη Λιβαδειά και απέχει από την Αθήνα περίπου 1,5 ώρα! Είναι κυριολεκτικά ένα παραδεισένιο μέρος και θεωρείται από τα πιο “διάσημα” μέρη της ευρύτερης περιοχής.

Είναι μια τέλεια ευκαιρία για μια μικρή απόδραση από το κλεινόν άστυ, και μπορείς να βρεθείς εκεί με το αυτοκίνητο σου ή τη μηχανή σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eirini Keramitsou (@fantina888)

Πρωτομαγιά 2023 – Το υδάτινο στοιχείο είναι αυτό που κυριαρχεί και σίγουρα θα απολαύσει τη φύση και το νερό το οποίο ρέει άφθονο από τα βράχια τα οποία θυμίζουν πίνακα του Μπόμπ Ρος! Όσοι βρεθούν στον οικισμό θα απολαύσουν τη βόλτα τους και τον καφέ τους σε ένα από τα ιδιαίτερα μαγαζιά του μέρους και παράλληλα μπορείτε το μεσημεράκι να καθίσετε στις ταβέρνες που υπάρχουν.

Ο ποταμός της Ερκύνας είναι αυτός που ρέει στην περιοχή και τα κρυστάλλινα νερά του πάνω στις πέτρες και στις διάφορες πηγές είναι απλά μοναδικά και τις παλιές καλές εποχές ήταν το νερό του ποταμού το οποίο έδινε κίνηση στους μύλους.

Eίναι ένα μέρος το οποίο θα ενθουσιαστείς και σίγουρα θα θελήσεις να βγάλεις πολλές φωτογραφίες για να γεμίσεις το feed σου στο Instagram και στο TikTok!

Αν κάνεις τη μονοήμερη, μην ξεχάσεις να μας στείλεις φωτογραφίες!

Τσέκαρε και αυτά: