Κωνσταντίνος Βασάλος

Kάτι πολύ περίεργο συμβαίνει στο Survivor All Star και ο Κωνσταντίνος Βασάλος φέρεται να είναι το “μήλο της έριδος” ανάμεσα στη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τη Μελίνα Μεταξά. Περίεργα τα πράγματα και προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Μελίνα Μεταξά ισχυρίζεται πως είδε τον παίκτη των Κόκκινων να επιστρέφει από το δάσος μαζί με τη Σταυρούλα ενώ τόνισε πως υπήρξε έντονη επιμονή από τη μεριά της αθλήτριας να κοιμηθεί στην παλιά της θέση η οποία είναι δίπλα στον Βασάλο.

“Κάνουμε χαμό να πάει η Σταυρούλα στη δική της τη πλευρά; ή τους χαρίζουμε μισό μέτρο γιατί θέλει ντε και καλά ξαφνικά να κοιμηθεί δίπλα από τον Βασάλο;”ρωτάω τα παιδιά. Δεν το βλέπω πολύ καθαρά, γιατί κανείς δεν παραδέχεται τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν θα ασχοληθώ, ας κοιμούνται όπως θέλουν. Και το πρωί εντελώς τυχαία επέστρεψαν από την τουαλέτα ο Κωνσταντίνος και η Σταυρούλα ταυτόχρονα. Είχαν πάει τουαλέτα, είχαν πάει αλλού; Είχαν σηκωθεί από τόσο νωρίς; Νομίζω μετά ξανακοιμήθηκαν, δεν έδωσα πολλή σημασία. Αλλά ότι το είδα”. 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κάνει λόγο για ένα “ερωτικό beef”για το οποίο δεν έχει τοποθετεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Την ενοχλεί τη Μελίνα που η Σταυρούλα μπαίνει στα σύνορα των Κόκκινων ή που κοιμάται δίπλα στον Κωνσταντίνο; Μήπως όλα αυτά γίνονται για τα μάτια του Κωνσταντίνου Βασάλου;”.

Τσέκαρε και αυτά: