Συμβουλές αυτοκινήτου

Συμβουλές αυτοκινήτου: Μπορείς ένας νέος οδηγός να τα έχει όλα οργανωμένα στο μυαλό του σχετικά με την οδήγηση, όμως είναι λογικό και φυσικό επόμενο να κάνει κάποια λάθη στην αρχή.

Ένα από τα λάθη στο οποίο υποπίπτουν πολλοί νέοι οδηγοί να ξεκινούν να οδηγούν ενώ ο κινητήρας είναι ακόμη κρύος και να πατούν πολύ δυνατά το γκάζι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Όταν βάζουμε μπροστά το αυτοκίνητο μας πρέπει να περιμένουμε να ζεσταθεί ο κινητήρας και οι στροφές που γίνονται στο ρελαντί είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να το καταλάβεις. Όταν βάζεις μπροστά το όχημα, θα αρχίσεις να παρατηρείς πως οι στροφές ανεβούν περισσότερο. Μάλις αυτές αρχίσουν να πέφτουν, τότε είναι και η κατάλληλα στιγμή για να ξεκινήσεις το όχημα σου.

Αν ο κινητήρας δεν έχει ζεσταθεί, και αρχίσεις να γκαζώνεις τότε μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα στον κινητήρα και αυτό δεν το θέλουμε.

Σαν νέος οδηγός είναι προτιμότερο να κάνεις τα σωστά τα βήματα χωρίς να βιάζεσαι και να δίνεις προσοχή σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου!

Συμβουλές αυτοκινήτου – Μην ξεχνάς πως πρέπει πάντα να τσεκάρεις το αυτοκίνητο σου προτού μπεις μέσα σε αυτό και να ελέγχεις τα λάστιχα σου!

Τσέκαρε και αυτά: