Survivor

Το Survivor All Star ήταν αναμφισβήτητα ένα πρόγραμμα το οποίο μας κράτησε συντροφιά όλο το χειμώνα, την άνοιξη και λίγο από το καλοκαίρι! Ο Σάκης Κατσούλης πήρε το μεγάλο έπαθλο και για 6 μήνες είδαμε πράγματα τα οποία θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν ο ορισμός του ριάλιτι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η παραγωγή ήρθε πολλές φορές σε δύσκολη θέση καθώς χρειάστηκε να αποβάλλει κάποιους παίκτες οι οποίοι δεν κατάφεραν να κρατηθούν! Ο Ηλίας Γκότσης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Γιώργος Πιλίδης και η Αφροδίτη Σκαφίδα ήταν τα πρόσωπα τα οποία αναγκάστηκαν να φύγουν από το παιχνίδι καθώς κατηγορήθηκαν για “πρακτικές” οι οποίες ήταν εναντίον των κανόνων του παιχνιδιού!

Πολλοί ήταν αυτοί που σοκαρίστηκαν από τις αποχωρήσεις, πολλά ακούστηκαν, πολλοί προσπάθησαν να δικαιολογήσουν καταστάσεις και πλέον όλοι κάνουν τη ζωή τους!

Κάνοντας μια “βόλτα” στα προφίλ των παικτών στο Instagram που αποβλήθηκαν από το Survivor All Star, παρατηρήσαμε πως όλοι έχουν ένα κοινό! Κανένας δεν αναφέρεται στο παιχνίδι στο bio του όπως έχουν κάνει οι άλλοι παίκτες!

Πολλοί παίκτες έχουν προσθέσει στο “βιογραφικό” ότι έχουν συμμετάσχει στο παιχνίδι αλλά οι πέντε αυτί παίκτες δεν το αναφέρουν πουθενά! Μάλλον, θέλουν να ξεχάσουν!

Τσέκαρε και αυτά: