Ricky Martin

Πριν από κάποιες εβδομάδες γνωστοποιήθηκε στο κοινό που παρακολουθεί τα νέα της showbiz, πως ο Ricky Martin και ο σύζυγος του, Jwan Yosef, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Ο τραγουδιστής του “Livin la vida loca” αποφάσισε να μιλήσει πρώτη φορά για το πολύκροτο διαζύγιο του στην Telemundo και αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση των παιδιών του όταν τους είπε πως πλέον θα αποχωριστεί τον σύζυγο του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μιλώντας στο γνωστό μέσο, ο Ricky Martin αποκάλυψε πως είχαν χωρίσει προτού γίνει γνωστή η είδηση και είπε χαρακτηριστικά:

“Όταν το έμαθε το κοινό, είχαμε ήδη περάσει από μια διαδικασία πένθους. Κοιταζόμαστε στα μάτια και χαμογελάμε, αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον, περνάμε τα πάνω κάτω, κλαίμε μαζί και γελάμε μαζί. Πάντως είμαι καλύτερα από ποτέ”. 

Όσο αφορά τα παιδιά του και το διαζύγιο είπε:

“Τα παιδιά μου δεν είδαν ποτέ καυγά ανάμεσα σε εμένα και τον Jwan. Γι’ αυτό αντέδρασαν “Θα χωρίσετε, θα χωρίσετε, πώς;” γιατί λύσαμε τις διαφορές μας με μια καλή συζήτηση, στο δωμάτιό μας. Όταν τους το είπαμε, ήταν σαν, “Λοιπόν, μπαμπά, είσαι καλά, είσαι χαρούμενος; Αυτή είναι η απόφαση; Μην το κάνετε για εμάς, είμαστε εντάξει”.

 

Τσέκαρε και αυτά: