Ρόδος παραλίες

Ρόδος παραλίες: Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά ιδιαίτερα μέρη τα οποία είναι άκρως ξεχωριστά και διαθέτουν ονόματα τα οποία θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς ως “περίεργα”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο όμορφο νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο, υπάρχει μια παραλία η οποία είναι πολύ αγαπητή στο κόσμο και φέρει το όνομα ενός πασίγνωστου ηθοποιού που έχει ενσαρκώσει εμβληματικούς ρόλους στον παγκόσμιο κινηματογράφο!

Μια από τις πιο ήσυχες παραλίες στη Ρόδο ονομάζεται “Άντονι Κουίν” και θεωρείται πολύ γνωστή στον κόσμο του εξωτερικού!

Η παραλία ήταν γνωστή ως “Βάγιες” κατά τη δεκαετία του ’60 και όταν επιλέχθηκε από την παραγωγή της ταινίας “Κανόνια του Ναβαρόνε” για να γίνουν γυρίσματα, ο ηθοποιός έπαθε πλάκα με το πανέμορφο τοπίο. Ήθελε να αγοράσει την παραλία αλλά δεν τα κατάφερε. Ωστόσο, οι άνθρωποι του νησιού όταν κατάλαβαν την αγάπη που είχε ο ηθοποιός για την παραλία, τον τίμησαν δίνοντας το όνομα του σε αυτή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Discover D1 Tours (@discoverd1)

Ανάμεσα στο Φαληράκι και το Λαδικό θα βρεις την παραλία η οποία εμφανίζεται στον μικρό κολπίσκο “Βάγιες” και απέχει από τη Χώρα της Ρόδου περίπου 16,5 χλμ.

Ψιλή άμμος, βότσαλο και καταγάλανα νερά συνθέτουν το μοναδικό τοπίο της παραλίας και είναι ένα πολύ ήρεμο σημείο για βουτιές!

Tσέκαρε και αυτά: