Ραντεβού

Τα ραντεβού και οι τσαχπινιές που γίνονται προτού μπούμε σε μια σχέση έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και κάπως μας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση! Ωστόσο, οι απογοητεύσεις είναι πολλές και δυστυχώς, δε βρίσκουμε πάντα αυτό που ψάχνουμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ωστόσο, κάποιοι άνθρωποι επειδή έχουν απογοητευτεί πολύ στη ζωή τους στον τομέα των σχέσεων, επιλέγουν να σνομπάρουν όλο το “σύστημα” και συνήθως δεν το καταλαβαίνουν! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουν ότι πρέπει να βγουν έστω ένα ραντεβού, να κάνω migling με άλλους singles και να φέρουν στη ζωή του έναν νέο άνθρωπο!

Ποια είναι τα σημάδια πως σου φανερώνουν ότι σνομπάρεις τον κόσμο του dating 

#1. Κρίνεις την ερωτική ζωή των άλλων πολύ αυστηρά και δεν ασχολείσαι με όλα όσα ΔΕΝ κάνεις εσύ για να βρεις τον έρωτα!

#2. Πιστεύεις πως ο χρόνος σου είναι υπερπολύτιμος για να τον σπαταλήσεις σε ραντεβού και γνωριμίες! Στην ουσία όμως, δεν κάνεις τίποτα εποικοδομητικό και απλά προσπαθείς να αποφύγεις τον έρωτα!

#3. Πιστεύεις πως είσαι καλύτερος όλων και δε δίνεις ευκαιρία σε κανέναν να σε πλησιάσει γιατί πολύ απλά θεωρείς πως δεν έχει να σου προσφέρει αυτά που ζητάς! Ξέρεις, όμως, τι αναζητάς πραγματικά και ουσιαστικά;

#4. Βλέπεις τους υπόλοιπους singles που προσπαθούν να βρουν μια σχέση ή κάνουν μια προσπάθεια να βρουν έναν άνθρωπο, και θεωρείς πως είναι απεγνωσμένοι!

Κούλαρε λιγάκι και απλά αφέσου στην ομορφιά που προσφέρει ο έρωτας και τα ραντεβού!

Τσέκαρε και αυτά: