Ρυτίδες

Όλοι οι άνθρωποι με την πάροδο του χρόνου θα εμφανίσουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο πρόσωπό τους, και ο καθένας μπορεί να τις αντιμετωπίσει όπως θέλει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ωστόσο, όλοι θέλουν να έχουν μία λαμπερή και υγιής όψη στην επιδερμίδα και σου έχουμε τρία tips για να το καταφέρεις

Face Oils

Τα έλαια στο πρόσωπο μπορούν να κάνουν το δέρμα να λάμπει αφού εισχωρούν σε βάθος στο δέρμα και εξασφαλίζουν πλούσια δράση, αφήνοντάς το λαμπερό και μεταξένιο κατευθείαν.

Έχουν την ιδιότητα να κλειδώνουν την υγρασία και να ενισχύουν τη δράση της κρέμας και του σέρουμ. Σε περίπτωση που η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή, μπορείς να πάρεις ένα λάδι αποκλειστικά για λιπαρές επιδερμίδες και να βάζεις λίγες σταγόνες το βράδυ.

Face massage

Όσο και να βαριέσαι να το κάνεις το μασάζ στο πρόσωπο μπορεί να χαλαρώσει τους μυς και να σε ανακουφίζει από το στρες. Παράλληλα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, έτσι κάνει την επιδερμίδα να λάμπει, να βελτιώνει την ελαστικότητα, και να κάνει τις ρυτίδες να υποχωρούν σταδιακά.

Για την περιοχή των ματιών μπορείς να χρησιμοποιείς eye rollers ή gua sha εργαλεία αν είναι πρησμένα ή αν τα νιώθεις κουρασμένα.

Πρόσεχε τα μάτια σου

Η πιο ευαίσθητη περιοχή για ρυτίδες είναι τα μάτια, οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις αντιρυτιδικές κρέμες ματιών και να τις εφαρμόζεις πρωί και βράδυ.

Τσέκαρε και αυτά:

Χριστίνα Ζιώγα: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή, το Fame Story και η συνεργασία με τον Βέρτη

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η εμφάνιση μετά τον χαμό της μητέρας του