Σάκης Κατσούλης

H Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star και ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται πως ήταν ο “εγκέφαλος” πίσω από την αποχώρηση της καθώς έκανε κάποια πράγματα τα οποία αποδεικνύουν πως υπάρχει στρατηγική!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η πολύ δυνατή γυναίκα του All Star έφυγε από το παιχνίδι με το κεφάλι ψηλά και δεν μπόρεσε να καταλάβει το λόγο για τον οποίο οι συμπαίκτες της προσπάθησαν να την αποδομήσουν!

Ο Σάκης Κατσούλης αυτοπροτάθηκε για να βγει υποψήφιος και μάλλον ήξερε πως είναι πολύ δυνατός στην κατάταξη τόσο ο ίδιος, όσο και ο Νίκος Μπάρτζης, με αποτέλεσμα να μπορέσει να διώξει τη Σταυρούλα!

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη, το “έγκλημα” της παίκτριας ήταν η αγωνιστική της υπεροχή και ο Σάκης ήθελε να φέρει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη πιο κοντά στο Γαλάτσι. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, προσπάθησαν να στήσουν ριάλιτι στην πλάτη της Σταυρούλας και να μειώσουν το αγωνιστικό κομμάτι έτσι ώστε να “σπάσει”.

Η παίκτρια απειλούσε τον Σάκη στη κατάταξη τους τελευταίους μήνες και παράλληλα απειλούσε και την παραμονή της Ρουμελιώτη!

Η Σταυρούλα αναμένεται να μιλήσει σύντομα και έχει πολλά να πει!

Τσέκαρε και αυτά: