Madonna

Η Madonna ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από τη σοβαρή λοίμωξη που έχει υποστεί και παρόλο που βρίσκεται σπίτι της, δεν μπορεί να ξεκουραστεί αφού έχει έντονους πόνους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο TMZ, η βασίλισσα της ποπ κάνει συνέχεια εμετούς από την ημέρα που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και η λοίμωξη ακόμη ταλαιπωρεί το σώμα της.

Όπως αναφέρει το γνωστό μέσο ενημέρωσης, είναι τόσο άρρωστη που δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι της και προσπαθεί να αναρρώσει από το βράδυ της Τετάρτης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Όταν η Madonna εισήχθη στο νοσοκομείο το Σάββατο, πηγές ανέφεραν στο μέσο πως μπήκε στο χώρο ουρλιάζοντας και κλωτσώντας καθώς υπέφερε από πόνους και κατέρρευσε ενώ προηγουμένως έκανε πολλούς εμετούς.

Η τραγουδίστρια υπέφερε από υψηλό πυρετό για πολλές μέρες και προσπάθησε η ομάδα της να κρατήσει κρυφό το γεγονός πως δεν είναι καλά.

Oι μάνατζερ ανησυχούν πολύ για την κατάσταση της υγείας της και αποφάσισαν να αναβληθεί η παγκόσμια περιοδεία της μέχρι να γίνει καλά η τραγουδίστρια του “Like a Prayer” ενώ είχαν ετοιμάσει μέχρι και σχέδιο σε περίπτωση που δεν επιβίωνε από τη λοίμωξη η Μαντόνα!

Τσέκαρε και αυτά: