Τάμτα

Η Τάμτα είναι μια από τις πιο επιδραστικές τραγουδίστριες του ελληνικού πενταγράμμου και οι στιλιστικές επιλογές που κάνει απασχολούν πάντα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και έχοντας στο πλευρό της τον Good Job Nicky με τον οποίο έκανε μια μοναδική συνεργασία στα Mad Awards, απάντησε στο ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά και δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Έχω υπάρξει πολύ αυστηρή μητέρα. Αν θα ήθελα να γίνω γιαγιά; Ποιος ρωτάει εμένα αν θα ήθελα να γίνω γιαγιά; Το παιδί θα κάνει αυτό που θέλει”. 

Η Τάμτα έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την κόρη της και όποιος τις δει μαζί νομίζει πως είναι αδερφές καθώς έχουν πολύ μικρή διαφορά ηλικίας!

Σε ηλικία 14 ετών έφερε στον κόσμο την κόρη της Άννυ αφού είχε παντρευτεί με τον κατα δυο χρόνια μεγαλύτερο σύντροφο της στη Γεωργία και από τότε δεν έχει αφήσει το πλευρό της κόρης της ούτε λεπτό!

Η Άννυ είναι πλέον 27 ετών και κάνει πράγματα τα οποία είναι πολύ δημιουργικά και η τραγουδίστρια τη θαυμάζει για όλα όσα έχει πετύχει! Οι δυο τους μοιάζουν πολύ και επιλέγουν να κάνουν παρέα στην καθημερινότητα τους!

Tσέκαρε και αυτά: