Σάκης Κατσούλης

Είναι πολύ ξεκάθαρο πως ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στοχεύουν για τον μεγάλο τελικό! Και λίγο πριν τα νέα αγωνίσματα που θα στείλουν στον ημιτελικό δυο παίκτες, οι δυο του συζητούν για τους στόχους τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το ζευγάρι, αφού κατάφερε να φάει μια τούρτα μετά τα παιχνίδια της Καραϊβικής, αποφάσισε να καθίσει στο γνωστό στέκι τους κοντά στην καλύβα και να μιλήσουν γιατί θέλουν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον για να μην ξεφύγουν από το στόχο τους.

Ο Μάριος Πρίαμος θέλει και αυτός με τη σειρά του να κερδίσει την ασυλία για να φτάσει πιο κοντά στον τελικό αλλά δε θα τα καταφέρει σύμφωνα με τα spoilers και θα πρέπει να περιμένει μέχρι το μεγάλο συμβούλιο της αποχώρησης.

Στο αγώνισμα όπου θα αναμετρηθούν οι πέντε εναπομείναντες παίκτες, θα δούμε τον Νίκο Μπάρτζη να τραυματίζεται ξανά και ίσως να μην κατάφερει να αγωνιστεί για την ασυλία!

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, ένα από τα πρόσωπα που απαρτίζουν το πιο δυνατό ζευγάρι του All Star – o Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη – θα καταφέρει να πάρει την ασυλία!

Τσέκαρε και αυτά: