Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια του παγκόσμιου αθλητισμού και όπως όλα δείχνουν, η σχέση τους προχωρά με πολύ γοργούς ρυθμούς καθώς έχουν γίνει μεγάλες δηλώσεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο γνωστός τενίστας και η σύντροφος του η οποία είναι επίσης τενίστρια, συμμετείχαν σε ένα βίντεο το οποίο ανάρτησε το κορίτσι στο TikTok μέσα από το οποίο αποκάλυψαν διάφορα πράγματα για τη σχέση τους.

Στην ερώτηση “Ποιος είπε πρώτος “Σε αγαπώ”, και οι δυο έδειξαν τον αθλητή ενώ φαίνεται πως είναι ο γκρινιάρης της σχέσης αφού δεν του αρέσει το γεγονός πως το κορίτσι του αργεί να ετοιμαστεί τα πρωινά που ξυπνούν.

@tennis_gossip

Tsitsidosa Game, did you expect this answers? #tsitsipas #tennis #badosa #wimbledon #atp #tsitsidosa #tennistv #wta #foryou

♬ suono originale – Tennis_Gossip

Πριν από λίγο καιρό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μιλήσει στη γερμανική Bild για τη σύντροφο του λέγοντας:

“Έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και δεν με έχει ελκύσει ποτέ καμία άλλη τόσο πολύ, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον στο μυαλό μιας γυναίκας και το είπα στην Πάουλα και είμαι χαρούμενος, γιατί άκουσα το ίδιο και από εκείνη. Τα μυαλά μας ευθυγραμμίζονται και είναι μια τόσο πνευματική σύνδεση, περισσότερο από μια έλξη”. 

Τσέκαρε και αυτά: