Ύπνος

Ο ύπνος είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μας και πρέπει να του δίνουμε τη σημασία που χρειάζεται για έχει πολλά οφέλη για τον οργανισμό μας!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Τζίνα Αλιμόνου μέσω του καναλιού της στο Youtube “Goodlife by Gina” μoιράζεται πολύ συχνά συμβουλές που κάνουν καλό σε όλους! Και αυτή τη φορά επέλεξε να μοιραστεί τη βραδινή ρουτίνα της για να έχει έναν καλύτερο ύπνο!

Ένα από τα πρώτα πράγματα που επιλέγει να κάνει είναι να πιει ένα χαλαρωτικό ρόφημα το οποίο αποτελείται από λουίζα, φύλλα μελισσόχορτο και προσθέτει λίγο μέλι ενώ έχει χρησιμοποιήσει ζεστό νερό!

Έπειτα πηγαίνει στο δωμάτιο της και ξεκινά να κάνει πράγματα τα οποία είναι πραγματικά πολύ χαλαρωτικά!

Ανάβει ένα κεράκι στο οποίο προσθέτει 5 σταγόνες έλαιο λεβάντας και αμέσως αισθάνεται χαλάρωση! Στη συνέχεια κάνει ένα χλιαρό μπάνιο και επιλέγει να απλώσει έλαιο jojoba για να ενυδατωθεί το δέρμα της.

Χτενίζει τα μαλλιά της, καθαρίζει το πρόσωπο της και έπειτα κάνει ένα ελαφρύ μασάζ με ένα serum για να χαλαρώσει ακόμη περισσότερο και να δώσει στο δέρμα της την ενυδάτωση που χρειάζεται!

Πίνει το ρόφημα της και κάθεται στο κρεβάτι της χρησιμοποιώντας το βάρος της για να κάνει μασάζ στα πέλματα με ένα μπαλάκι του τένις!

Τσέκαρε και το βίντεο: 

Κάνει διαφραγματικές αναπνοές και κάνει ασκήσεις για να χαλαρώσει!

Ο ύπνος μετά από αυτή τη διαδικασία έρχεται πολύ εύκολα και κάνεις πολύ καλό στον εαυτό σου!

Τσέκαρε και αυτά: