Σχέσεις

Στις περισσότερες ερωτικές σχέσεις τουλάχιστον ένας από τους δύο έχει αναρωτηθεί αν ο σύντροφός του, τον απατάει, χωρίς απαραίτητα να το έχει διαπιστώσει 100%.

Αρκετοί είναι που έχουν ένστικτο, άλλοι το είδαν, σε άλλους το είπαν, όπως και να έχει το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι καθόλου ευχάριστο το συναίσθημα, και αν σου έχουν μπει υποψίες υπάρχουν κάποια σημάδια, που μας είπε ένας “άπιστος” που δείχνουν ότι το άτομο που είσαι μαζί ίσως σε απατάει.

Σχέσεις – Πώς να καταλάβεις ότι σε απατάει σύμφωνα με έναν άπιστο

Σημάδια στο σώμα

Βγάζει μάτι το γεγονός ότι αν έχει περίεργα σημάδια πάνω του όπως μελανιές, γρατζουνιές και άλλα, σε σημεία του σώματος που κινούν υποψίες, ίσως είναι κάτι που πρέπει να σε κινητοποιήσει.

Κλειδώνει συγκεκριμένες εφαρμογές στο κινητό

Είτε είναι Snapchat, είτε Instagram, αν κλειδώνει εφαρμογές με τις οποίες μπορεί να ανταλλάσει μηνύματα που δεν θέλει να δεις, είναι σημάδι ότι ίσως σε απατάει.
Από την άλλη και κλειδωμένη να μην έχει την εφαρμογή, αν κρύβει τα μηνύματά του, ίσως κάτι να μην πάει καλά.

Δεν σηκώνει το τηλέφωνο όταν είστε μαζί (ακόμα κι αν είναι φίλοι του)

Ένα περίεργο σημάδι που ίσως σημαίνει ότι το άτομο που είσαι μαζί σε “κερατώνει” είναι να μην σηκώνει το τηλέφωνό του. Πιθανότατα να μην έχει ενημερώσει τους δικούς του ότι είστε μαζί και φοβάται μην πουν κάτι που δεν “πρέπει” να ακούσεις. Μεγαλύτερο σημάδι είναι όταν το κινητό δεν είναι αποθηκευμένο, και η αντίδρασή του είναι περίεργη όταν χτυπήσει το τηλέφωνο.

Κρύβει το πού και με ποιους είναι μαζί

Αν δεν σου λέει πού θα πάει και αποφεύγει όπως ο “διάολος το λιβάνι” να σου πει με ποιους είναι μαζί, ίσως να είναι με άτομα που δεν θέλει να μάθεις ότι συναναστρέφεται.

Είναι υπερβολικά ζηλιάρ@

Αν ξαφνικά αρχίσει τις υπερβολικές ζήλιες, ίσως να σκέφτεται “αφού το κάνω εγώ τόσο εύκολα, γιατί να μην μπορεί να το κάνει και ο άλλος”.

Τσέκαρε και αυτά:

Αστέρας Βουλιαγμένης: Το brunch menu του Matsuhisa Athens

Ύπνος: Πώς να κοιμάσαι καλύτερα